MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości prozdrowotne i zastosowanie jagód goji w przetwórstwie spożywczym (Health-promotin gproperties and use of goji berries in food processin)
Abstrakt
Autorzy
Alicja Ziemichód
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66139-46-6
Rok wydania:
*
2018
Informacje:
*
Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
117-122
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Seria wydawnicza:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0