MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ serwatki kwasowej na wybrane cechy jakościowe wołowych produktów mięsnych
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Karwowska
Weronika Sokołowska
Anna Kononiuk
Karolina M. Wójciak
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Surowce pochodzenia zwierzęcego jako źródło składników bioaktywnych / Redaktorzy Jacek Słupski, Tomasz Tarko, Iwona Drożdż
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-946796-2-0
Rok wydania:
*
2018
Informacje:
*
Surowce pochodzenia zwierzęcego jako źródło składników bioaktywnych / Redaktorzy Jacek Słupski, Tomasz Tarko, Iwona Drożdż
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
164-175
Wydawnictwo:
*
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0