MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Food additives in food products: a case study
Abstrakt
Autorzy
Aleksandra Badora
Karolina Bawolska
Jolanta Kozłowska-Strawska
Jolanta Domańska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Nutrition in Health and Disease - Our Challenges Now and Forthcoming Time / edited by Gyula Mozsik
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-1-78984-008-7
Rok wydania:
*
2019
DOI:
*
10.5772/intechopen.85723
Informacje:
*
Nutrition in Health and Disease - Our Challenges Now and Forthcoming Time / edited by Gyula Mozsik
Wydawnictwo:
*
IntechOpen
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2019-04-09
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0