MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Produkty uboczne pochodzące z przemysłu spożywczego jako potencjalne dodatki wzbogacające do żywności ekstrudowanej (By-products from the food industry as potential enrichment additives for extruded food)
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Lisiecka
Agnieszka Wójtowicz
Kamila Kasprzak
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze. Część III: Żywienie i żywność
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66139-81-7
Rok wydania:
*
2019
Informacje:
*
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze. Część III: Żywienie i żywność
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
66-68
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Seria wydawnicza:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce -Monografie
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0