Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze. Część III: Żywienie i żywność

Abstrakt

Autorzy

Jędrzej Nyćkowiak
Jędrzej Nyćkowiak
Jacek Leśny
Jacek Leśny
monografia
Młodzi Naukowcy
Polski
978-83-66139-81-7
2019
Wpływ różnych parametrów zacierania na stopień odfermentowania brzeczki piwnej
[AUT. KOR.] Marcin Natoniewski, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Krzysztof Mitrus , [AUT.] Katarzyna Niewęgłowska , [AUT.] Ewelina Surdacka, [AUT.] Anna Rodzeń. Poznań 2019 2019, Młodzi Naukowcy, s. 113-119, 978-83-66139-81-7
Nietermiczne metody utrwalania żywności
[AUT. KOR.] Iwona Niedźwiedź, [AUT.] Magdalena Polak-Berecka. Poznań 2019 2019, Młodzi Naukowcy, s. 120-125, 978-83-66139-81-7
0
0
0
0