MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ różnych parametrów zacierania na stopień odfermentowania brzeczki piwnej (The influence of selected mashing parameters on the degree of fermentation of beer wort)
Abstrakt
Autorzy
Marcin Natoniewski
Leszek Rydzak
Krzysztof Mitrus
Katarzyna Niewęgłowska
Ewelina Surdacka
Anna Rodzeń
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze. Część III: Żywienie i żywność
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66139-81-7
Rok wydania:
*
2019
Informacje:
*
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze. Część III: Żywienie i żywność
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
113-119
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0