MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Nietermiczne metody utrwalania żywności (Non-thermal methods of food preservation)
Abstrakt
Autorzy
Niedźwiedź Iwona
Polak-Berecka Magdalena
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze. Część III: Żywienie i żywność
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66139-81-7
Rok wydania:
*
2019
Informacje:
*
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze. Część III: Żywienie i żywność
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
120-125
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
3
Liczba cytowań Web of Science:
2