MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wybrane zioła jako potencjalne dodatki wzbogacające do żywności uzyskiwanej z zastosowaniem obróbki ciśnieniowo-termicznej
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Lisiecka
Agnieszka Wójtowicz
Karol Kupryaniuk
Anna Rodzeń
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze -żywność i żywienie, 2020
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66392-82-3
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Nauki przyrodnicze – żywność i żywienie
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
62-66
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0