MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze -żywność i żywienie, 2020
Abstrakt
Autorzy
Jędrzej Nyćkowiak
Jacek Leśny
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66392-82-3
Rok wydania:
*
2020
Rozdziały:
*
Wybrane zioła jako potencjalne dodatki wzbogacające do żywności uzyskiwanej z zastosowaniem obróbki ciśnieniowo-termicznej
[AUT. KOR.]
Katarzyna Lisiecka
, [AUT.]
Agnieszka Wójtowicz
, [AUT.]
Karol Kupryaniuk
, [AUT.]
Anna Rodzeń
. Poznań 2020 2020,
Młodzi Naukowcy
, s. 62-66, 978-83-66392-82-3
Pospolite odmiany warzyw jako źródło cennych składników -ekstruzja jako kierunek ich zagospodarowania
[AUT. KOR.]
Katarzyna Lisiecka
, [AUT.]
Karol Kupryaniuk
, [AUT.]
Anna Rodzeń
. Poznań 2020 2020,
Młodzi Naukowcy
, s. 67-71, 978-83-66392-82-3
Wpływ błonnika pokarmowego i jego składników na zdrowie człowieka
[AUT.]
Jagoda Szafrańska
, [AUT.]
Jan Małecki .
Poznań 2020 2020,
Młodzi Naukowcy
, s. 91-97, 978-83-66392-82-3
Rola oraz sposoby implementacji błonników w przemyśle spożywczym
[AUT.]
Jan Małecki ,
[AUT.]
Jagoda Szafrańska
. Poznań 2020 2020,
Młodzi Naukowcy
, s. 72-77, 978-83-66392-82-3
Bakterie wykorzystywane w celu tworzenia,biofunkcyjnych i prozdrowotnych produktów mlecznych
[AUT.]
Jagoda Szafrańska
, [AUT.]
Jan Małecki ,
[AUT.]
Ewa Habza-Kowalska
. Poznań 2020 2020,
Młodzi Naukowcy
, s. 98-104, 978-83-66392-82-3
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0