MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Pospolite odmiany warzyw jako źródło cennych składników -ekstruzja jako kierunek ich zagospodarowania
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Lisiecka
Karol Kupryaniuk
Anna Rodzeń
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze -żywność i żywienie, 2020
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66392-82-3
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Nauki przyrodnicze –żywność i żywienie
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
67-71
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0