Środowiskowe i genetyczne uwarunkowania zdrowia ludzi i zwierząt. Praca zbiorowa pod redakcją / Bogumiły Pilarczyk, Agnieszki Tomzy-Marciniak, Renaty Pilarczyk i Jana Udały

Abstrakt

Autorzy

monografia
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Polski
978-83-7663-309-1
2020
Znaczenie mięsa wołowego w diecie człowieka jako źródła bioaktywnych składników pokarmowych
[AUT.] Paweł Żółkiewski, [AUT.] Piotr Stanek, [AUT.] Ewa Januś, [AUT.] Piotr Domaradzki, [AUT.] Mariusz Florek, [AUT.] Edyta Hołody , [AUT.] Aneta Krawiec , [AUT.] Katarzyna Zdrzałek . Szczecin 2021 2021, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, s. 49-64, 978-83-7663-309-1
Wpływ zwierząt domowych na zdrowie człowieka.
[AUT.] Angelika Cieśla , [AUT.] Michał Pluta. Szczecin 2021 2021, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, s. 181-194, 978-83-7663-309-1
0
0
0
0