Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek

Abstrakt

Autorzy

Anna Kocira
Anna Kocira
Ewa Stamirowska-Krzaczek
Ewa Stamirowska-Krzaczek
monografia
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Polski
978-83-64377-45-7
2020
Źródła finansowania działaności gastronomicznej
[AUT. KOR.] Anna Kocira , [AUT.] Agnieszka Dudziak. Kraków 2020 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 21-39, 978-83-64377-45-7
Charakterystyka wybranych strategii w ochronie środowiska przed nadmiarem azotu
[AUT. KOR.] Wojciech Lipiński , [AUT.] Halina Lipińska, [AUT.] Ivan Shuvar , [AUT.] V. Balkovskyi . Kraków 2020 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 113-125, 978-83-64377-45-7
Wybrane aspekty kształtowania żyzności gleby w Polsce
[AUT. KOR.] Wojciech Lipiński , [AUT.] Halina Lipińska, [AUT.] Ewa Stamirowska-Krzaczek , [AUT.] Rafał Kornas . Kraków 2020 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 127-149, 978-83-64377-45-7
Sposoby użytkowania pratoekosystemów a ich produkcyjne usługi ekosystemowe
[AUT.] Halina Lipińska, [AUT.] Stanisław Franczak , [AUT.] Ilona Woźniak-Kostecka, [AUT.] Wojciech Lipiński , [AUT.] Ewa Stamirowska-Krzaczek , [AUT.] Ivan Shuvar . Kraków 2020 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 99-112, 978-83-64377-45-7
0
0
0
0