MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Źródła finansowania działaności gastronomicznej
Abstrakt
Autorzy
Anna Kocira
Agnieszka Dudziak
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-64377-45-7
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
21-39
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
https://pwszchelm.edu.pl/wp-content/uploads/2021/04/Monografia-2020-spis-tresci.pdf
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0