MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Żywieniowe metody modyfikowania wartości odżywczej i cech sensorycznych mięsa wołowego - zawartość tłuszczu i profil kwasów tłuszczowych
Abstrakt
Autorzy
Piotr Domaradzki
Piotr Stanek
Paweł Żółkiewski
Katarzyna Zdrzałek
Mariusz Florek
Marek Kowalczyk
Piotr Skałecki
Agnieszka Kaliniak-Dziura
Anna Teter
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych. Systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym pod redakcją / Joanny Stadnik
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7259-353-5
Rok wydania:
*
2022
Informacje:
*
Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych. Systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym pod redakcją Joanny Stadnik
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
55-68
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0