MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Koła Naukowe - szkołą twórczego działania. Edycja ósma
Abstrakt
Autorzy
Ewa Stępień
Edyta Kozłowska
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Akademia Bialska Nauk Stosowanych
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-64881-92-3
Rok wydania:
*
2022
Rozdziały:
*
Wpływ dodatku mączki z topinamburu (Helianthus Tuberosus) na wybrane cechy fizyczne pieczywa pszennego
[AUT.]
Magdalena Jaworska ,
[AUT.]
Marta Parszewska ,
[AUT.]
Anna Wirkijowska
. Biała Podlaska 2022 2022,
Akademia Bialska Nauk Stosowanych
, s. 95-105, 978-83-64881-92-3
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0