MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Probiotics and prebiotics in human nutrition and health
Abstrakt
Autorzy
A. Venketeshwer Rao
Leticia Rao
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
IntechOpen
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-953-51-2476-4
Rok wydania:
*
2016
Rozdziały:
*
Probiotic microorganisms in dry fermented meat products
[AUT.]
Katarzyna Neffe-Skocińska ,
[AUT.]
Karolina Wójciak
, [AUT.]
Dorota Zielińska .
2016 2016,
IntechOpen
, s. 279-300, 978-953-51-2476-4
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0