MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Probiotic microorganisms in dry fermented meat products
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Neffe-Skocińska
Karolina Wójciak
Dorota Zielińska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Probiotics and prebiotics in human nutrition and health
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-953-51-2476-4
Rok wydania:
*
2016
Informacje:
*
Probiotics and Prebiotics in Human Nutrition and Health
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
279-300
Wydawnictwo:
*
IntechOpen
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0