MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu. Monografia pod redakcją naukową / Emilii Bernaś, Doroty Gałkowskiej, Kingi Topolskiej
Abstrakt
Autorzy
Emilia Bernaś
Dorota Gałkowska
Kinga Topolska
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-953897-5-7
Rok wydania:
*
2023
Rozdziały:
*
Wpływ dodatku białka konopnego na właściwości fizykochemiczne i organoleptyczne jogurtów wytworzonych na bazie mleka ekologicznego
[AUT. KOR.]
Aneta Brodziak
, [AUT.]
Jolanta Król
, [AUT.]
Joanna Wajs
, [AUT.]
Tomasz Czernecki
. Kraków 2023 2023,
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
, s. 26-36, 978-83-953897-5-7
Wpływ dodatku liofilizowanego miąższu czerwonej pitaji (Hylocereus undatus) na stabilność barwy pieczeni wieprzowej
[AUT.]
Paulina Kęska
, [AUT. KOR.]
Joanna Stadnik
, [AUT.]
Katarzyna Mazurek ,
[AUT.]
Szymon Czerniak ,
[AUT.]
Patrycja Gazda ,
[AUT.]
Łukasz Siłka .
Kraków 2023 2023,
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
, s. 164-175, 978-83-953897-5-7
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2023-12-21
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0