Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu. Monografia pod redakcją naukową / Emilii Bernaś, Doroty Gałkowskiej, Kingi Topolskiej

Abstrakt

Autorzy

Emilia Bernaś
Emilia Bernaś
Dorota Gałkowska
Dorota Gałkowska
Kinga Topolska
Kinga Topolska
monografia
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Polski
978-83-953897-5-7
2023
Wpływ dodatku liofilizowanego miąższu czerwonej pitaji (Hylocereus undatus) na stabilność barwy pieczeni wieprzowej
[AUT.] Paulina Kęska, [AUT. KOR.] Joanna Stadnik, [AUT.] Katarzyna Mazurek , [AUT.] Szymon Czerniak , [AUT.] Patrycja Gazda , [AUT.] Łukasz Siłka . Kraków 2023 2023, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 164-175, 978-83-953897-5-7
witryna wydawcy
ostateczna wersja opublikowana
w momencie opublikowania
2023-12-21
0
0
0
0