Rzemieślnicza produkcja żywności i kosmetyków w oparciu o naukę i praktykę. Opracowanie podsumowujące projekt. Pod redakcją Moniki Michalak - Majewskiej

Abstrakt

Autorzy

monografia
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Polski
978-83-7259-431-0
2024
Zarys technologii produkcji wędlin.
[AUT.] Agnieszka Latoch. Lublin 2024 2024, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, s. 31-45, 978-83-7259-431-0, DOI: 10.24326/mon.2024.6
Technologia produkcji makaronów tłoczonych
[AUT.] Aldona Sobota. Lublin 2024 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 72-84, 978-83-7259-431-0, DOI: 10.24326/mon.2024.6
witryna wydawcy
CC BY- SA 4.0 Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
ostateczna wersja opublikowana
w momencie opublikowania
0
0
0
0