2022

2. Ocena wartości odżywczej herbaty uprawianej i przetwarzanej w różnych warunkach
rozdział z monografii [AUT.] Joanna Klepacka , [AUT.] Elżbieta Tońska , [AUT.] Ryszard Rafałowski , [AUT.] Marta Czarnowska-Kujawska , [AUT.] Agnieszka Najda. W: The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy. Food quality / pod redakcją Agnieszki Palki, Gdynia 2022 2022, Uniwersytet Morski w Gdyni s. 38-56, 978-83-7421-433-9
3. Growing of filamentous fungi on bacterial cellulose film containing mint extracts
rozdział z monografii [AUT.] Izabela Betlej , [AUT.] Krzysztof Krajewski , [AUT.] Bogusław Anders , [AUT.] Anna Kiełtyka-Dadasiewicz. W: The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy. Ecological and environmental aspects of commodity science as a quality science., Gdynia 2022 2022, Uniwersytet Morski w Gdyni s. 7-19, 978-83-7421-435-3

2021

5. Wpływ kwasu mlekowego na wybrane właściwości fizykochemiczne i mikrobiologiczne mięsa cielęcego pakowanego próżniowo lub w modyfikowanej atmosferze.
inne publikacje [AUT.] Piotr Domaradzki, [AUT.] Marek Kowalczyk, [AUT.] Mariusz Florek, [AUT.] Piotr Skałecki, [AUT.] Agnieszka Kaliniak-Dziura, [AUT.] Piotr Stanek, [AUT.] Paweł Żółkiewski, [AUT.] Anna Litwińczuk. W: Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy. 10 Międzynarodowa Konferencja Naukowa : Zarządzanie jakością towarów i usług w aspekcie zrównoważonego rozwoju, Gdynia, 8-10 września 2021. Streszczenia / Red. Agnieszka Palka = The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy 10th International Scientific Conference : Managing the quality of goods and services in the context of sustainable development, Gdynia, September 8-10 2021 Book of abstracts / Ed. Agnieszka Palka, Uniwersytet Morski w Gdyni, Gdynia 2021 2021, s. 49-50, 978-83-7421-349-3
6. Jakość fizykochemiczna i sensoryczna pasztetów wieprzowych z udziałem surowców z ryb
inne publikacje [AUT.] Piotr Skałecki, [AUT.] Agnieszka Kaliniak-Dziura, [AUT.] Piotr Domaradzki, [AUT.] Mariusz Florek, [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Małgorzata Dmoch. W: Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy. 10 Międzynarodowa Konferencja Naukowa : Zarządzanie jakością towarów i usług w aspekcie zrównoważonego rozwoju, Gdynia, 8-10 września 2021. Streszczenia / Red. Agnieszka Palka = The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy 10th International Scientific Conference : Managing the quality of goods and services in the context of sustainable development, Gdynia, September 8-10 2021 Book of abstracts / Ed. Agnieszka Palka, Uniwersytet Morski w Gdyni, Gdynia 2021 2021, s. 73-74, 978-83-7421-349-3

2020

7. Postawy konsumentów wobec marek olejów silnikowych na rynku polskim
rozdział z monografii [AUT.] Artur Wolak , [AUT.] Grzegorz Zając. , Gdynia 2020 2020, Uniwersytet Morski w Gdyni s. 236-238
8. Zarządzanie w towaroznawstwie -aspekty teoretyczne i praktyczne pod redakcją Aleksandry Wilczyńskiej
monografia [RED.] Aleksandra Wilczyńska . Gdynia 2020 2020, Uniwersytet Morski w Gdyni, 978-83-7421-348-6
Elementów na stronie: