2023

2022

2. Experimental and numerical analysis of thermodynamic performance of microwave dryer of onion
artykuł [AUT. KOR.] Mohsen Beigi , [AUT.] Hossein B. Harchegani , [AUT.] Mehdi Torki , [AUT.] Mohammad Kaveh , [AUT.] Mariusz Szymanek, [AUT.] Esmail Khalife , [AUT.] Agata Dziwulska-Hunek. JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 2022 s. 14116, DOI: 10.1111/jfpe.14116

2021

3. Application of ozonation as a clean method of herbs freshness prolongation: Experiment and model construction
artykuł [AUT. KOR.] Karol Postawa , [AUT.] Kamila Klimek, [AUT.] Magdalena Kapłan, [AUT.] Edyta Wrzesińska-Jędrusiak , [AUT.] Marek Kułażyński . JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 2021 T. 44 Nr 12 s. 13913, DOI: 10.1111/jfpe.13913

2020

2019

2018

6. Characterization of membrane processed honey and the effect of ultrafiltration with diafiltration on subsequent spray drying
artykuł [AUT. KOR.] Katarzyna Samborska , [AUT.] Justyna Suszek , [AUT.] Elżbieta Hać-Szymańczuk , [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT.] Bożena Gładyszewska, [AUT.] Dariusz Chocyk , [AUT.] Grzegorz Gładyszewski , [AUT.] Ewa Gondek . JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 2018 T. 41 Nr 6 s. e12818, DOI: 10.1111/jfpe.12818

2015

2013

2011

9. Studies on shelling of frozen sweet corn
artykuł [AUT.] Mariusz Szymanek. JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 2011 T. 34 s. 716-727, DOI: 10.1111/j.1745-4530.2009.00429.x
Elementów na stronie: