2019

2018

2015

2014

4. Whey protein aerated gels as a new product obtained using ambient temperature magnesium and iron(II) induced gelation
artykuł [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Waldemar Gustaw, [AUT.] Tomasz Piersiak , [AUT.] Konrad Terpiłowski , [AUT.] Bartosz Sołowiej, [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska, [AUT.] Stanisław Mleko. ACTA ALIMENTARIA 2014 T. 43 Nr 3 s. 465-472, DOI: 10.1556/AAlim.43.2014.3.14

2013

5. Production of exopolysaccharides by a probiotic strain of Lactobacillus rhamnosus: biosynthesis and purification methods
artykuł [AUT.] Magdalena Polak-Berecka, [AUT.] Adam Waśko, [AUT.] Henryk Skrzypek , [AUT.] Anna Kreft . ACTA ALIMENTARIA 2013 T. 42 Nr 2 s. 220-228, DOI: 10.1556/AAlim.42.2013.2.9
6. Increased viability of probiotic Lactobacillus rhamnosus after osmotic stress
artykuł [AUT.] Adam Waśko, [AUT.] Magdalena Polak-Berecka, [AUT.] Waldemar Gustaw. ACTA ALIMENTARIA 2013 T. 42 Nr 4 s. 520-528, DOI: 10.1556/AAlim.42.2013.4.7

2008

Elementów na stronie: