6.
Influence of production parameters on the content of polyphenolic compounds in extruded porridge enriched with chokeberry fruit (Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott)
artykuł
[AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.]
Gabriela Widelska
,
[AUT.] Anna Oniszczuk, [AUT.]
Kamila Kasprzak
,
[AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.]
Marta Olech
,
[AUT.]
Renata Nowak
,
[AUT.]
Karolina Wojtunik-Kulesza
,
[AUT.]
Grzegorz Jóźwiak
,
[AUT.]
Monika Waksmundzka-Hajnos
.
Open Chemistry 2019 T. 17 Nr 1 s. 166-176, DOI: 10.1515/chem-2019-0019
7.
Impact of storage temperature and time on Moldavian dragonhead oil - spectroscopic and chemometric analysis
artykuł
[AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT. KOR.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT.] Alicja Matwijczuk, [AUT.] Sławomir Kocira, [AUT.]
Agnieszka Niemczynowicz
,
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.]
Maciej Kuboń
,
[AUT.] Andrzej Kusz, [AUT.] Anna Oniszczuk.
Open Chemistry 2019 T. 17 Nr 1 s. 609-620, DOI: 10.1515/chem-2019-0080
8.
Impact of xanthan gum addition on phenolic acids composition and selected properties of new gluten-free maize-field bean pasta
artykuł
[AUT.]
Gabriela Widelska
,
[AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.]
Kamila Kasprzak
,
[AUT.]
Ahlem Dib
,
[AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.]
Marta Olech
,
[AUT.]
Karolina Wojtunik-Kulesza
,
[AUT.]
Renata Nowak
,
[AUT.] Agnieszka Sujak, [AUT.]
Bohdan Dobrzański jr
,
[AUT.] Anna Oniszczuk.
Open Chemistry 2019 T. 17 Nr 1 s. 587-598, DOI: 10.1515/chem-2019-0075
|