2023

2. Wpływ obróbki zimną plazmą atmosferyczną na jakość świeżego soku tłoczonego z marchwi
artykuł [AUT.] Agnieszka Starek-Wójcicka, [AUT.] Elżbieta Grządka , [AUT. KOR.] Agnieszka Sagan, [AUT.] Piotr Terebun , [AUT.] Michał Kwiatkowski , [AUT.] Dawid Zarzeczny , [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Barbara Chudzik , [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT.] Joanna Pawłat . Zywnosc. Nauka. Technologia. Jakosc/Food. Science Technology. Quality 2023 T. 30 Nr 3 s. 181-197
4. Czy pandemia covid-19 wpłynęła na sposób żywienia dzieci w wieku przedszkolnym chorujących na alergie pokarmowe?
artykuł [AUT. KOR.] Małgorzata Kostecka, [AUT.] Julianna Kostecka , [AUT.] Gabriela Gutowska , [AUT.] Karolina Jachimowicz-Rogowska, [AUT.] Katarzyna Kolasa , [AUT.] Monika Bojanowska. Zywnosc. Nauka. Technologia. Jakosc/Food. Science Technology. Quality 2023 T. 30 Nr 2 s. 82-95, DOI: 10.15193/zntj/2023/135/448

2022

6. Selected unconventional sources of protein and other nutrients
artykuł [AUT.] Adam Grdeń, [AUT.] Halina Kobak , [AUT.] Bartosz Sołowiej. Zywnosc. Nauka. Technologia. Jakosc/Food. Science Technology. Quality 2022 T. 29 Nr 1 s. 23-38, DOI: 10.15193/zntj/2022/130/405

2021

9. Żywieniowe i nieżywieniowe czynniki wpływające na metabolizm cholesterolu
artykuł [AUT.] Paweł Glibowski, [AUT.] Angelika Pietrak , [AUT.] Zuzanna Rząd , [AUT.] Julia Glibowska . Zywnosc. Nauka. Technologia. Jakosc/Food. Science Technology. Quality 2021 T. 28 Nr 4 s. 5-23, DOI: 10.15193/zntj/2021/129/397

2020

2019

19. Effect of nitrogen fertilisation on technological value of spring barley grain
artykuł [AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Kazimierz Noworolnik , [AUT.] Danuta Leszczyńska . Zywnosc. Nauka. Technologia. Jakosc/Food. Science Technology. Quality 2019 T. 26 Nr 4 s. 102-112, DOI: 10.15193/zntj/2019/121/316

2018

2017

2016

Elementów na stronie: