2023

1. Certyfikowana żywność regionalna jako ważny element dla zachowania bioróżnorodności zwierząt gospodarskich
artykuł [AUT.] Joanna Barłowska. Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego 2023 T. 77 Nr 1-2 s. 80-103
2. Świadomość konsumencka wybranej grupy studentów wobec napojów energetyzujących
artykuł [AUT. KOR.] Jolanta Król, [AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Kamil Król . Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego 2023 T. 77 Nr 3-4 s. 59-80

2017

3. Ocena cech fizykochemicznych wybranych wyrobów mięsnych surowo dojrzewających
artykuł [AUT.] Paulina Kęska, [AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.] Elżbieta Solska. Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego 2017 T. 72 Nr 1 s. 5-14

2011

4. Wpływ dodatku naparu rozmarynu i majeranku na stabilność oksydacyjną pasteryzowanego produktu mięsnego podczas chłodniczego przechowywania
artykuł [AUT.] Luiza Jachacz , [AUT.] Zbigniew józef Dolatowski. Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego 2011 T. 66 Nr 2 s. 113-125
5. Wpływ probiotyku (Lactobacillus casei -ŁOCK 0900) na właściwości kiełbasy surowo dojrzewającej
artykuł [AUT.] Karolina Wójciak, [AUT.] Zbigniew józef Dolatowski, [AUT.] Danuta Kołożyn-Krajewska . Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego 2011 T. 66 Nr 2 s. 90-102
1
Elementów na stronie: