2.
Najważniejsze cechy jakości mięsa wieprzowego
inne publikacje
[AUT.] Anna Kasprzyk.
W: Materiały Konferencyjne Międzynarodowego Kongresu: Szanse nauk o zwierzętach. 70 lat Wydziału Nauk o Zwierzętach I Biogospodarki. Wydział Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Lublin, 2023., Lublin 2023 2023
7.
Analiza użytkowości rozpłodowej loch rasy puławskiej
inne publikacje
[AUT.] Anna Kasprzyk.
W: Konferencja Międzynarodowa pt.: Rodzime rasy zwierząt jako ważny element ochrony bioróżnorodności, zachowania tradycji regionów oraz produkcji żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych połączona z Jubileuszem 50-lecia pracy naukowej prof. dr hab. dr h.c. multi Zygmunta Litwińczuka, oraz 70-leciem Katedry Hodowli i Ochrony Zasobów Genetycznych Bydła, Lublin, 14-15 czerwca 2022 r., Lublin 2022 2022, s. 48
15.
Wykorzystanie odpadów z przemysłu mięsnego
inne publikacje
[AUT.] Anna Kasprzyk.
W: Problem odpadów i ich zagospodarowania : 3 Ogólnopolska Konferencja Naukowa, 26 sierpnia 2021 r.. Abstrakty. Redakcja / Kinga Kalbarczyk, Alicja Danielewska, Lublin 2021 2021, s. 14, 978-83-66861-61-9
|