2024

1. Green synthesis of Iron nanoparticles using an aqueous extract of strawberry (Fragaria × ananassa Duchesne) leaf waste
artykuł [AUT. KOR.] Małgorzata Góral , [AUT.] Elżbieta Grządka , [AUT.] Jolanta Orzeł , [AUT.] Dariusz Góral, [AUT.] Tomasz Skrzypek, [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Agnieszka Nawrocka . Materials 2024 T. 17 Nr 11 s. 2515, DOI: 10.3390/ma17112515

2023

2. Application of iron nanoparticle-based materials in the food industry
artykuł [AUT.] Dariusz Góral, [AUT. KOR.] Andrzej Marczuk, [AUT. KOR.] Małgorzata Góral , [AUT.] Iryna Koval , [AUT.] Dariusz Andrejko. Materials 2023 T. 16 Nr 2 s. 780, DOI: 10.3390/ma16020780

2022

5. Application of metal nanoparticles for production of self-sterilizing coatings
artykuł [AUT.] Dariusz Góral, [AUT. KOR.] Małgorzata Góral . Coatings 2022 T. 12 Nr 4 s. 480, DOI: 10.3390/coatings12040480
6. Minimum velocity of impingement fluidization for parachute-shaped vegetables
artykuł [AUT.] Dariusz Góral, [AUT.] Tomasz Guz, [AUT.] Urszula Pankiewicz. Sustainability 2022 T. 14 Nr 7 s. 4257, DOI: 10.3390/su14074257

2020

9. Diffusion characteristics in ethyl alcohol and glucose solutions using Kedem-Katchalsky Equations
artykuł [AUT.] Maria Jarzyńska , [AUT.] Elżbieta Staryga , [AUT.] Franciszek Kluza, [AUT.] Walter E. L. Spiess , [AUT.] Dariusz Góral. CHEMICAL ENGINEERING & TECHNOLOGY 2020 T. 43 Nr 2 s. 248-252, DOI: 10.1002/ceat.201900416
12. Wypadkowość w przemyśle opakowań
monografia [AUT.] Grzegorz Tatar , [AUT.] Franciszek Kluza, [AUT.] Dariusz Góral, [AUT.] Katarzyna Kozłowicz. Lublin 2020 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-328-3, DOI: 10.24326/mon.2020.7
13. Wykorzystanie pulsacyjnego pola elektrycznego do produkcji lodów probiotycznych
inne publikacje [AUT.] Dariusz Góral, [AUT.] Katarzyna Kozłowicz, [AUT.] Urszula Pankiewicz, [AUT. KOR.] Małgorzata Góral . W: XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA, [b.w], Stare Sady 2020 2020, s. 27-27

2019

2018

17. Magnesium enriched lactic acid bacteria as a carrier for probiotic ice cream production
artykuł [AUT. KOR.] Małgorzata Góral , [AUT.] Katarzyna Kozłowicz, [AUT.] Urszula Pankiewicz, [AUT.] Dariusz Góral. FOOD CHEMISTRY 2018 T. 239 s. 1151-1159, DOI: 10.1016/j.foodchem.2017.07.053
21. Spouted bed and jet impingement fluidization in food industry
rozdział z monografii [AUT.] Dariusz Góral, [AUT.] Franciszek Kluza, [AUT.] Katarzyna Kozłowicz. W: Heat Transfer Models, Methods and Applications / Edited by Konstantin Volkov, London 2018 2018 s. 317-332, 978-1-78923-264-6, DOI: 10.5772/68105
22. Wykorzystanie współczynnika oporu powietrza do wyznaczania minimalnej prędkości fluidyzacji cząstek o kształcie parasolowatym
inne publikacje [AUT.] Dariusz Góral, [AUT.] Franciszek Kluza, [AUT.] Katarzyna Kozłowicz, [AUT.] Marek Domin, [AUT.] Tomasz Guz. W: Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego : BEMS 2018 / XVIII Konferencja Naukowo-Techniczna,Koszalin-Ustronie Morskie, wrzesień 2018, Koszalin 2018 2018, s. 51, 978-83-7365-494-5
23. Wykorzystanie współczynnika oporu powietrza do wyznaczania minimalnej prędkości fluidyzacji cząstek o kształcie parasolowatym
inne publikacje [AUT.] Dariusz Góral, [AUT.] Franciszek Kluza, [AUT.] Katarzyna Kozłowicz, [AUT.] Marek Domin, [AUT.] Tomasz Guz. W: Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego : BEMS 2018 / XVIII Konferencja Naukowo-Techniczna,Koszalin-Ustronie Morskie, wrzesień 2018, Koszalin 2018 2018, s. 51, 978-83-7365-494-5
24. Analiza wybranych właściwości chemicznych i termofizycznych mrożonego pieczywa o obniżonej wartości kalorycznej
inne publikacje [AUT.] Katarzyna Kozłowicz, [AUT.] Dariusz Góral, [AUT.] Franciszek Kluza, [AUT.] Marek Domin. W: Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego : BEMS 2018 / XVIII Konferencja Naukowo-Techniczna,Koszalin-Ustronie Morskie, wrzesień 2018, Koszalin 2018 2018, s. 66, 978-83-7365-494-5
25. Germination energy and capacity of maize seeds following low-temperature short storage
inne publikacje [AUT.] Franciszek Kluza, [AUT.] Marek Domin, [AUT.] Dariusz Góral, [AUT.] Katarzyna Kozłowicz, [AUT.] Agata Blicharz-Kania. W: ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin, Lublin 2018 2018, s. 88, 978-83-89969-59-0
26. Influence of inulin and maltodextrin on selected thermophysical properties of friut and vegetable sorbet
rozdział z monografii [AUT.] Katarzyna Kozłowicz, [AUT.] Agata Blicharz-Kania, [AUT.] Dariusz Góral. W: Proceedings of the14th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience, Prague 2018 2018 s. 1-3, 978-80-86238-80-7
28. Ocena termofizycznych właściwości liofilizowanych pian białkowych jako opakowania mrożonej żywności
artykuł [AUT.] Dariusz Góral, [AUT.] Katarzyna Kozłowicz, [AUT.] Franciszek Kluza, [AUT.] Marek Domin, [AUT.] Agata Blicharz-Kania, [AUT.] Emilia Senetra , [AUT.] Dariusz Dziki, [AUT.] Anna Kocira , [AUT.] Tomasz Guz. PRZEMYSL CHEMICZNY 2018 T. 97 Nr 5 s. 700-705, DOI: 10.15199/62.2018.5.8

2017

Elementów na stronie: