2024

2. Influence of the forming die design on processing and physical properties of gluten-free crisps
artykuł [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Kacper Tydman , [AUT.] Marek Milanowski, [AUT. KOR.] Jakub Soja, [AUT.] Piotr Lewko, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz. Agricultural Engineering 2024 T. 28 Nr 1 s. 87-96, DOI: 10.2478/agriceng-2024-0007
5. Physicochemical, functional, antioxidant, pasting and FT-IR spectroscopic properties of fermented acorns and sorghum using traditional algerian processes
artykuł [AUT.] Rayene Belmouloud , [AUT.] Hayat Bourekoua , [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Hamida Mahroug , [AUT.] Radia Ayad , [AUT.] Marta Krajewska, [AUT. KOR.] Renata Różyło. Processes 2024 T. 12 Nr 8 s. 1647, DOI: 10.3390/pr12081647

2023

6. Application of extrusion-cooking for processing of white and red bean to create specific functional properties
artykuł [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT. KOR.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Abdallah Bouasla , [AUT.] Sławomir Kocira, [AUT.] Ewa Czerwińska , [AUT.] Agnieszka Szparaga . Applied Sciences-Basel 2023 T. 13 Nr 3 s. 1671, DOI: 10.3390/app13031671
7. Structure and texture characteristics of novel snacks expanded by various methods
artykuł [AUT.] Katarzyna Lisiecka, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT. KOR.] Katarzyna Samborska , [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT. KOR.] Maciej Combrzyński, [AUT. KOR.] Jakub Soja, [AUT.] Piotr Lewko, [AUT.] Kamila Kasprzak Drozd , [AUT.] Anna Oniszczuk. Materials 2023 T. 16 Nr 4 s. 1541, DOI: 10.3390/ma16041541
8. The effect of In vitro digestion on polyphenolic compounds and antioxidant properties of sorghum (Sorghum bicolor (L.) Moench) and sorghum-enriched pasta
artykuł [AUT.] Agnieszka Ziółkiewicz , [AUT. KOR.] Kamila Kasprzak-Drozd , [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marek Gancarz , [AUT.] Iwona Kowalska , [AUT.] Jarosław Mołdoch , [AUT.] Adrianna Kondracka , [AUT.] Anna Oniszczuk. MOLECULES 2023 T. 28 Nr 4 s. 1706, DOI: 10.3390/molecules28041706
9. The effect of fresh Kale (Brassica oleracea var. sabellica) addition and processing conditions on selected biological, physical, and chemical properties of extruded snack pellets
artykuł [AUT. KOR.] Jakub Soja, [AUT. KOR.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Karolina Wojtunik-Kulesza , [AUT.] Maciej Bąkowski, [AUT.] Marek Gancarz , [AUT.] Jarosław Mołdoch , [AUT.] Jarosław Szponar , [AUT.] Anna Oniszczuk. MOLECULES 2023 T. 28 Nr 4 s. 1835, DOI: 10.3390/molecules28041835
10. Fresh Broccoli in fortified snack pellets: extrusion-cooking aspects and physical characteristics
artykuł [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT. KOR.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Marek Milanowski, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Marek Gancarz , [AUT. KOR.] Jakub Soja, [AUT. KOR.] Renata Różyło. Applied Sciences-Basel 2023 T. 13 Nr 14 s. 8138, DOI: 10.3390/app13148138
11. Nutritional characteristics of new generation extruded snack pellets with edible cricket flour processed at various extrusion conditions
artykuł [AUT. KOR.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Karolina Wojtunik-Kulesza , [AUT.] Maciej Bąkowski, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Jarosław Szponar , [AUT. KOR.] Jakub Soja, [AUT.] Anna Oniszczuk. Antioxidants 2023 T. 12 Nr 6 s. 1253, DOI: 10.3390/antiox12061253
13. Ocena tekstury i barwy chrupek bezglutenowych z dodatkiem wybranych owoców egzotycznych. (X Ogólnopolska Konferencja Naukowa-Innowacje w praktyce, Lublin, 15-16.06.2023).
inne publikacje [AUT.] Kamila Węglowska , [AUT.] Julia Wrona , [AUT.] Wojciech Gajewski , [AUT.] Piotr Lewko, [AUT. KOR.] Jakub Soja, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz. , Lublin 2023 2023, s. 100-100, 978-83-943796-9-8
14. Wpływ dodatku wybranych ciemnych owoców na teksturę i barwę chrupek bezglutenowych. (X Ogólnopolska Konferencja Naukowa-Innowacje w praktyce, Lublin, 15-16.06.2023).
inne publikacje [AUT.] Julia Wrona , [AUT.] Kamila Węglowska , [AUT.] Jakub Szewczuk , [AUT.] Dawid Świderski , [AUT.] Piotr Lewko, [AUT. KOR.] Jakub Soja, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz. , Lublin 2023 2023, s. 102-102, 978-83-943796-9-8
15. Content of non-starch polysaccharides (NSP) and arabinoxylans in wheat varieties
inne publikacje [AUT.] Piotr Lewko, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz. W: 2nd International PhD Student’s Conference at the University of Life Sciences in Lublin, Poland: ENVIRONMENT – PLANT – ANIMAL – PRODUCT, 19 April 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2023 2023, s. 035, DOI: 10.24326/ICDSUPL2.T035
16. Corn-based gluten-free snacks supplemented with various dried fruits: characteristics of physical properties and effect of variables
artykuł [AUT.] Monika Różańska-Boczula, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Magdalena Piszcz , [AUT. KOR.] Jakub Soja, [AUT.] Piotr Lewko, [AUT.] Szymon Ignaciuk, [AUT.] Marek Milanowski, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT. KOR.] Kamila Kasprzak-Drozd . Applied Sciences-Basel 2023 T. 13 Nr 19 s. 10678, DOI: 10.3390/app131910678
17. Fresh chokeberry (Aronia melanocarpa) fruits as valuable additive in extruded snack pellets: selected nutritional and physiochemical properties
artykuł [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT. KOR.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Maciej Bąkowski, [AUT.] Karolina Wojtunik-Kulesza , [AUT.] Jarosław Mołdoch , [AUT.] Iwona Kowalska . Plants-Basel 2023 T. 12 Nr 18 s. 3276, DOI: 10.3390/plants12183276
18. Analysis of the extrusion-cooking process and selected physical properties of snack pellets with the addition of fresh kale
artykuł [AUT. KOR.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Marek Gancarz , [AUT.] Mateusz Stasiak , [AUT. KOR.] Kamila Kasprzak-Drozd . International Agrophysics 2023 T. 37 Nr 3 s. 353-364, DOI: 10.31545/intagr/168434
20. Influence of thermal and hydrothermal treatment on selected rheological properties of wheat bread flour fortified with baking enzymes
inne publikacje [AUT.] Piotr Lewko, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Magdalena Szydłowska-Tutaj. W: 14th International Conference on Agrophysics, 11-13 September 2023, Lublin, Poland. Book of Abstracts., Polska Akademia Nauk, Lublin 2023 2023, s. 184, 978-83-89969-82-8
21. Possibility of water saving in processing of snack pellets by the application of fresh lucerne sprouts: selected aspects and nutritional characteristics
artykuł [AUT. KOR.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT. KOR.] Jakub Soja, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Karolina Wojtunik-Kulesza , [AUT. KOR.] Kamila Kasprzak-Drozd , [AUT.] Anna Oniszczuk. Journal of Ecological Engineering 2023 T. 24 Nr 12 s. 130-142, DOI: 10.12911/22998993/173009
23. Charakterystyka wyróżników tekstury bezglutenowych przekąsek z dodatkiem wybranych suszów owocowych
rozdział z monografii [AUT.] Magdalena Piszcz , [AUT.] Julia Wrona , [AUT.] Kamila Węglowska , [AUT. KOR.] Jakub Soja, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Piotr Lewko, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz. , Lublin 2023 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie s. 61-68, DOI: 10.24326/mon.2023.1

2022

24. Selected physical and spectroscopic properties of TPS moldings enriched with durum wheat bran
artykuł [AUT. KOR.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Anna Oniszczuk, [AUT.] Dariusz Karcz , [AUT.] Jarosław Szponar , [AUT. KOR.] Arkadiusz P. Matwijczuk . Materials 2022 T. 15 Nr 14 s. 5061, DOI: 10.3390/ma15145061
27. Biochemical and microbiological changes associated with fermentation of durum wheat for Lemzeïet processing, a traditional llgerian fermented food
artykuł [AUT.] Fatima Zohra Becila , [AUT.] Abdallah Bouasla , [AUT.] Christelle Turchiuli , [AUT.] Rania Boussekine , [AUT.] Farida Bekhouche , [AUT.] Agnieszka Wójtowicz. Processes 2022 T. 10 Nr 11 s. 2347, DOI: 10.3390/pr10112347
28. Effect of extrusion-cooking process parameters on selected characteristics of NSP-Rich wheat flour enriched with fungal xylanase addition
inne publikacje [AUT.] Piotr Lewko, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz. W: Abstract Book -8th International Conference on Food Chemistry and Technology (October 12-14, 2022,Rome, Italy and online (hybrid conference))., Rome 2022 2022
29. Wpływ dodatków owocowych na przebieg procesu ekstruzji wzbogaconych bezglutenowych przekąsek ekstrudowanych
inne publikacje [AUT.] Kamila Węglowska , [AUT.] Julia Wrona , [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT. KOR.] Jakub Soja, [AUT. KOR.] Maciej Combrzyński. , Lublin 2022 2022, s. 62-62
30. Wpływ dodatków owocowych na wybrane cechy tekstury wzbogaconych bezglutenowych przekąsek ekstrudowanych
inne publikacje [AUT. KOR.] Jakub Soja, [AUT.] Julia Wrona , [AUT.] Kamila Węglowska , [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT. KOR.] Maciej Combrzyński. , Lublin 2022 2022, s. 50-50
Elementów na stronie: