2024

2022

5. Wheat bread supplemented with Agaricus bisporus powder: effect on bioactive substances content and technological quality
artykuł [AUT.] Aneta Sławińska, [AUT.] Bartosz Sołowiej, [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Emilia Fornal . Foods 2022 T. 11 Nr 23 s. 3786, DOI: 10.3390/foods11233786

2021

2020

11. Processed fruiting bodies of Lentinus edodes as a source of biologically active polysaccharides
artykuł [AUT.] Marta Ziaja-Sołtys , [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Jakub Nowak , [AUT.] Jolanta Topolska , [AUT.] Ewa Jabłońska-Ryś, [AUT.] Aneta Sławińska, [AUT.] Katarzyna Skrzypczak, [AUT.] Andrzej Kuczumow , [AUT.] Anna Bogucka-Kocka . Applied Sciences-Basel 2020 T. 10 Nr 2 s. 470, DOI: 10.3390/app10020470

2019

16. Impact of processing on polysaccharides obtained from button mushroom (Agaricus bisporus)
artykuł [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Marta Ziaja-Sołtys , [AUT.] Jakub Nowak , [AUT.] Jolanta Topolska , [AUT.] Anna Bogucka-Kocka , [AUT.] Aneta Sławińska, [AUT.] Monika Michalak-Majewska, [AUT.] Ewa Jabłońska-Ryś, [AUT.] Andrzej Kuczumow . INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2019 T. 54 Nr 4 s. 1405-1412, DOI: 10.1111/ijfs.14084

2018

2017

24. Vitamin D2 stability during the refrigerated storage of ultraviolet B-treated cultivated culinary-medicinal mushrooms
artykuł [AUT.] Aneta Sławińska, [AUT.] Emilia Fornal , [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Ewa Jabłońska-Ryś, [AUT.] Ewa Parfieniuk . INTERNATIONAL JOURNAL OF MEDICINAL MUSHROOMS 2017 T. 19 Nr 3 s. 249-255, DOI: 10.1615/IntJMedMushrooms.v19.i3.70
28. Technologia sous-vide - korzyści i zagrożenia
inne publikacje [AUT.] Monika Michalak-Majewska, [AUT.] Piotr Stanikowski, [AUT.] Waldemar Gustaw, [AUT.] Aneta Sławińska, [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Katarzyna Skrzypczak, [AUT.] Ewa Jabłońska-Ryś. W: VII Ogólnopolska Konferencja Naukowa Żywnośc- Żywienie- Dietetyka : "Dietetyka w gastronomii i cateringu", Materiały konferencyjne, Częstochowa 2017 2017, 978-83-7455-545-6

2016

30. Effect of processing on the content and biological activity of polysaccharides from Pleurotus ostreatus mushroom
artykuł [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Marta Ziaja-Sołtys , [AUT.] Jakub Nowak , [AUT.] Jolanta Rzymowska , [AUT.] Jolanta Topolska , [AUT.] Aneta Sławińska, [AUT.] Monika Michalak-Majewska, [AUT.] Marta Zalewska-Korona, [AUT.] Andrzej Kuczumow . LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2016 T. 66 s. 27-33, DOI: 10.1016/j.lwt.2015.10.016
Elementów na stronie: