2020

2. Analysis of Selected Physicochemical Properties of Commercial Apple Juices
artykuł [AUT. KOR.] Leszek Rydzak, [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Rafał Nadulski, [AUT.] Kamil Wilczyński, [AUT.] Anna Pecyna, [AUT.] Francesco Santoro , [AUT.] Agnieszka Sagan, [AUT.] Agnieszka Starek , [AUT.] Monika Krzywicka. Processes 2020 T. 8 Nr 11 s. 1457, DOI: 10.3390/pr8111457

2019

4. Effect of press construction on yield and quality of apple juice
artykuł [AUT.] Kamil Wilczyński, [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Dariusz Dziki. Sustainability 2019 T. 11 Nr 13 s. 3630, DOI: 10.3390/su11133630
6. Effect of extraction method and thermosonication on apple juice quality
artykuł [AUT.] Rafał Nadulski, [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Kamil Wilczyński, [AUT.] Paweł Sobczak, [AUT.] Marian Panasiewicz, [AUT.] Wioletta Żukiewicz-Sobczak , [AUT.] Agnieszka Szparaga . Applied Sciences-Basel 2019 T. 9 Nr 19 s. 1-16, DOI: 10.3390/app9193977
7. Innowacje i trendy w zakresie nowoczesnych opakowań do żywności
rozdział z monografii [AUT.] Kamil Wilczyński, [AUT.] Klaudia Kałwa. W: Marketing XXI wieku : Konsument - Komunikacja - Przewaga konkurencyjna / redakcja naukowa mgr Monika Ratajczyk, Lublin 2019 2019, Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie s. 93-104, 978-83-65046-10-9
8. Modeling of rheological properties of cloudy apple juice using master curve
artykuł [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Rafał Nadulski, [AUT.] Kamil Wilczyński, [AUT.] Agnieszka Starek , [AUT.] Kazimierz Zawiślak, [AUT. KOR.] Leszek Rydzak, [AUT.] Dariusz Andrejko. CyTA-Journal of Food 2019 T. 17 Nr 1 s. 648-655, DOI: 10.1080/19476337.2019.1630484
9. Wpływ sonikacji na stabilność i aktywność antyoksydacyjną kwasu kawowego
artykuł [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT. KOR.] Marek Szmigielski, [AUT.] Kamil Wilczyński, [AUT.] Klaudia Kałwa, [AUT. KOR.] Leszek Rydzak, [AUT.] Agata Blicharz-Kania, [AUT.] Anna Pecyna. PRZEMYSL CHEMICZNY 2019 T. 98 Nr 6 s. 944-947, DOI: 10.15199/62.2019.6.17

2018

14. Pulsed electric field in food processing
inne publikacje [AUT.] Kamil Wilczyński. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2018. Materiały konferencyjne - wiosna. Część czwarta - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, Młodzi Naukowcy, Poznań 2018, s. 128, 978-83-65917-78-2
15. High intensity pulsed light technology in food engineering
inne publikacje [AUT.] Kamil Wilczyński. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2018. Materiały konferencyjne - wiosna. Część czwarta - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, Młodzi Naukowcy, Poznań 2018, s. 129, 978-83-65917-78-2
16. Correlation analysis of the selected relationships between physicochemical properties of apple juices
inne publikacje [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Rafał Nadulski, [AUT. KOR.] Leszek Rydzak, [AUT.] Kamil Wilczyński, [AUT.] Anna Pecyna. W: ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin, Lublin 2018 2018, s. 42, 978-83-89969-59-0
17. Oddziaływanie probiotyków i prebiotyków na organizm człowieka
rozdział z monografii [AUT.] Kamil Wilczyński, [AUT.] Klaudia Kałwa. W: Nauki medyczne i nauki o zdrowiu Część IV - Farmacja, Poznań 2018 2018, Młodzi Naukowcy s. 147-153, 978-83-66139-22-0
18. A comparative study between basket press and screw press in production of apple juice
inne publikacje [AUT.] Kamil Wilczyński, [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Rafał Nadulski. W: ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin, Lublin 2018 2018, s. 47, 978-83-89969-59-0
19. Przemysłowa produkcja mrożonek owocowo - warzywnych
inne publikacje [AUT.] Kamil Wilczyński. W: XV Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : V Konferencja Doktorantów, Lublin, 17 kwietnia 2018 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, Lublin 2018 2018, s. 127
20. Drying milk process
inne publikacje [AUT.] Kamil Wilczyński, [AUT.] Klaudia Kałwa, [AUT.] Zbigniew Kobus. W: XV Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : V Konferencja Doktorantów, Lublin, 17 kwietnia 2018 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, Lublin 2018 2018, s. 152
21. The effect of screw press construction on the content of selected carbohydrate in apple juice
inne publikacje [AUT.] Kamil Wilczyński, [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Rafał Nadulski. W: Proceedings of the14th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience , 7-9 November 2018, Prague, Czech Republic, Prague 2018 2018, s. 211-214, 978-80-86238-80-7
23. Nowoczesne metody w zakresie systemów pakowania owoców i warzyw
rozdział z monografii [AUT.] Klaudia Kałwa, [AUT.] Kamil Wilczyński. W: Żywienie i żywność. Część I / [ Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak], Poznań 2018 2018, Młodzi Naukowcy s. 70-77, 978-83-65917-97-3

2017

Elementów na stronie: