21.
Biogenic amines in foods
inne publikacje
[AUT.] Anna Kononiuk, [AUT.] Małgorzata Karwowska.
W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : V Forum Młodych Przyrodników. Program i streszczenia prac, Lublin 26.05.2018 / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat], Lublin 2018 2018, 978-83-939764-4-7
23.
Wpływ serwatki kwasowej na wybrane cechy jakościowe wołowych produktów mięsnych
inne publikacje
[AUT.] Małgorzata Karwowska, [AUT.] Weronika Sokołowska, [AUT.] Anna Kononiuk, [AUT. KOR.] Karolina Wójciak.
W: Żywność a składniki bioaktywne. XIII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku, Kraków, 24-25 września 2018 r. : komunikaty / Iwona Drożdż,Tomasz Tarko, Emilia Bernaś, Marta Liszka-Skoczylas, Jacek Słupski (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Kraków 2018 2018, s. 32, 978-83-946796-3-7
|