MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Procesy technologiczne a jakość żywności / Pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak, Małgorzaty Karwowskiej
Abstrakt
Autorzy
Karolina Wójciak
Małgorzata Karwowska
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63-761-75-2
Rok wydania:
*
2018
Rozdziały:
*
Tekstura i barwa schabu przygotowanego techniką sous-vide z sonifikacją
[AUT.]
Agata Nowaczyk
, [AUT.]
Dariusz Stasiak
, [AUT.]
Agnieszka Latoch
. Lublin 2018 2018, 978-83-63-761-75-2
Wpływ procesów kulinarnych, warunków przechowywania oraz technologii fresh cut na właściwości przeciwutleniające warzyw i owoców
[AUT.]
Monika Staszowska-Karkut
, [AUT.]
Małgorzata Materska
. Lublin 2018 2018, 978-83-63-761-75-2
Ocena wybranych właściwości miodów dostępnych w województwie lubelskim
[AUT.]
Jagoda Szafrańska
, [AUT.]
Ewa Habza-Kowalska
, [AUT.]
Bartosz Sołowiej
. Lublin 2018 2018, 978-83-63-761-75-2
Wpływ rasy jagniąt na właściwości fizykochemiczne modelowych kiełbas surowo dojrzewających z serwatką kwasową
[AUT.]
Karolina Ferysiuk
, [AUT.]
Karolina Wójciak
, [AUT.]
Dariusz Stasiak
, [AUT.]
Elżbieta Solska
, [AUT.]
Krzysztof Patkowski
. Lublin 2018 2018, s. 5-17, 978-83-63-761-75-2
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0