2022

1. Meat quality - genetic background and methods of its analysis
artykuł [AUT.] Marek Kowalczyk, [AUT. KOR.] Agnieszka Kaliniak-Dziura, [AUT.] Michał Prasow, [AUT.] Piotr Domaradzki, [AUT.] Anna Litwińczuk. CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 2022 T. 40 Nr 1 s. 15-25, DOI: 10.17221/255/2020-CJFS

2019

2017

3. Rheological and textural properties of yogurts enriched with Jerusalem artichoke flour
artykuł [AUT.] Tatjana Krivorotova , [AUT. KOR.] Jolanta Sereikaite , [AUT.] Paweł Glibowski. CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 2017 Nr 5 s. 432 - 439, DOI: 10.17221/2/2017-CJFS

2016

4. Effects of a bilberry preparation on selected cell lines of the digestive system
artykuł [AUT.] Kamila Borowiec, [AUT.] Dominik Szwajgier, [AUT.] Anna Olejnik , [AUT.] Katarzyna Kowalska , [AUT.] Zdzisław Targoński. CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 2016 T. 34 Nr 4 s. 300-305, DOI: 10.17221/375/2015-CJFS

2014

5. Changes of secondary structure and surface tension of whey protein isolate dispersions upon pH and temperature
artykuł [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Elżbieta Kamysz , [AUT.] Emilia Sikorska , [AUT.] Czesław Puchalski , [AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Lech Ozimek , [AUT.] Grzegorz Kowaluk , [AUT.] Waldemar Gustaw, [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska. CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 2014 T. 32 Nr 1 s. 82-89

2013

2011

Elementów na stronie: