9.
Sterilized canned lamb with non-standard starch as a fat replacement - comparison of properties during storage
inne publikacje
[AUT. KOR.] Robert Waraczewski, [AUT.]
Joanna Stasiak
,
[AUT.] Patrycja Skwarek, [AUT.] Dariusz Stasiak, [AUT.] Bartosz Sołowiej.
W: 3rd International PhD Student’s Conference at the University of Life Sciences in Lublin, Poland: ENVIRONMENT – PLANT – ANIMAL – PRODUCT, 24 April 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2024 2024, s. 016, DOI: 10.24326/ICDSUPL3.F016
21.
Wpływ dodatku liofilizowanego miąższu czerwonej pitaji (Hylocereus undatus) na stabilność barwy pieczeni wieprzowej
rozdział z monografii
[AUT.] Paulina Kęska, [AUT. KOR.] Joanna Stadnik, [AUT.]
Katarzyna Mazurek
,
[AUT.]
Szymon Czerniak
,
[AUT.]
Patrycja Gazda
,
[AUT.]
Łukasz Siłka
.
W: Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu. Monografia pod redakcją naukową / Emilii Bernaś, Doroty Gałkowskiej, Kingi Topolskiej, Kraków 2023 2023, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ s. 164-175, 978-83-953897-5-7
29.
Eurasian consumers' food safety beliefs and trust issues in the age of COVID-19: evidence from an online survey in 15 countries
artykuł
[AUT.]
Igor Tomasevic
,
[AUT.]
Garegin Hambardzumyan
,
[AUT.]
Gayane Marmaryan
,
[AUT.]
Aleksandra Nikolić
,
[AUT.]
Alen Mujcinovic
,
[AUT.]
Weizheng Sun
,
[AUT.]
Xiao-Chen Liu
,
[AUT.]
Bursać Danijela Kovačević
,
[AUT.]
Markovinović Anica Bebek
,
[AUT.]
Nino Terjung
,
[AUT.]
Volker Heinz
,
[AUT.]
Maria Papageorgiou
,
[AUT.]
Adriana Skendi
,
[AUT.]
Gunjan Goel
,
[AUT.]
Mamta Raghav
,
[AUT.]
Zotte Antonella Dalle
,
[AUT.]
Dimitar Nakov
,
[AUT.]
Valentina Velkoska
,
[AUT.] Bartosz Sołowiej, [AUT.]
Anastasia Semenova
,
[AUT.]
Oksana A. Kuznetsova
,
[AUT.]
Miroslav Krocko
,
[AUT.]
Viera Duckova
,
[AUT.]
Jose Manuel Lorenzo
,
[AUT.]
Noemi Echegaray
,
[AUT.]
Emel Oz
,
[AUT.]
Fatih Oz
,
[AUT.]
Ilija Djekic
.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 2023 T. 103 Nr 15 s. 7362-7373, DOI: 10.1002/jsfa.12815
|