3.
The effect of erythritol on the physicochemical properties of reformulated, high-protein, and sugar-free macarons produced from whey protein isolate intended for diabetics, athletes, and physically active people
artykuł
[AUT.] Maciej Nastaj, [AUT.] Bartosz Sołowiej, [AUT.]
Konrad Terpiłowski
,
[AUT.]
Wiesław Kucia
,
[AUT. KOR.]
Igor Tomasevic
,
[AUT.]
Salvador Perez-Huertas
.
Foods 2023 T. 12 Nr 7 s. 1547, DOI: 10.3390/foods12071547
30.
Żelowanie izolatu białek serwatkowych z dekstranem
inne publikacje
[AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Bartosz Sołowiej, [AUT.] Maciej Nastaj, [AUT.] Dariusz Stasiak, [AUT.] Agnieszka Latoch, [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.]
Kamila Wasilewska
.
W: XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015, Kraków 2015, s. 233, 978-83-935421-6-1
|