2024

2023

3. Warsztaty technologiczne
artykuł [AUT. KOR.] Monika Michalak-Majewska, [AUT.] Małgorzata Seroka . Aktualności Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie 2023 T. 27 Nr 1 s. 18

2022

2021

2020

10. Influence of onion skin powder on nutritional and quality attributes of wheat pasta
artykuł [AUT. KOR.] Monika Michalak-Majewska, [AUT.] Dorota Teterycz, [AUT.] Siemowit Muszyński, [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Emilia Sykut-Domańska. PLoS One 2020 T. 15 Nr 1 s. 1-15, DOI: 10.1371/journal.pone.0227942

2019

19. Impact of processing on polysaccharides obtained from button mushroom (Agaricus bisporus)
artykuł [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Marta Ziaja-Sołtys , [AUT.] Jakub Nowak , [AUT.] Jolanta Topolska , [AUT.] Anna Bogucka-Kocka , [AUT.] Aneta Sławińska, [AUT. KOR.] Monika Michalak-Majewska, [AUT.] Ewa Jabłońska-Ryś, [AUT.] Andrzej Kuczumow . INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2019 T. 54 Nr 4 s. 1405-1412, DOI: 10.1111/ijfs.14084
21. Cydr jabłkowy
artykuł [AUT. KOR.] Monika Michalak-Majewska. Działkowiec (Warszawa) 2019 Nr 11 s. 38

2018

26. Karczoch zwyczajny innowacyjny surowiec o szerokim zastosowaniu
artykuł [AUT. KOR.] Monika Michalak-Majewska, [AUT.] Dorota Teterycz. Przemysł Spożywczy 2018 T. 72 Nr 7, DOI: 10.15199/65.2018.7.7

2017

30. Substancje bioaktywne w profilaktyce i leczeniu chorób cywilizacyjnych
rozdział z monografii [AUT. KOR.] Monika Michalak-Majewska, [AUT.] Katarzyna Skrzypczak, [AUT.] Waldemar Gustaw. W: Obszary zagrożeń zdrowia współczesnego człowieka / redakcja Mariola Janiszewska, Beata A. Nowak, Lublin 2017 2017, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o., 978-83-65598-65-3
Elementów na stronie: