23.
Wpływ wybranych parametrów impregnacji próżniowej tkanki pieczarek na jej efektywność
inne publikacje
[AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Tomasz Guz, [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Elżbieta Kusińska, [AUT.] Jacek Mazur, [AUT.] Ryszard Kulig.
W: Budowa i eksploatacja maszyn spożywczych BEMS 2014 : XVI Konferencja Naukowo-Techniczna, Lublin, 9-12 września 2014 / Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynerii i Maszyn Spożywczych, Katedra Biologicznych Podstaw Technologii Żywności i Pasz. Komitet Techniki Rolniczej PAN, Lublin 2014, s. 84, 978-83-63761-40-0
24.
Wpływ dodatków spulchniających na parametry tekstury i jakość ciasta kruchego
inne publikacje
[AUT.] Elżbieta Kusińska.
W: Budowa i eksploatacja maszyn spożywczych BEMS 2014 : XVI Konferencja Naukowo-Techniczna, Lublin, 9-12 września 2014 / Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynerii i Maszyn Spożywczych, Katedra Biologicznych Podstaw Technologii Żywności i Pasz. Komitet Techniki Rolniczej PAN, Lublin 2014, s. 60, 978-83-63761-40-0
|