2023

2. Co-gelation of pumpkin-seed protein with egg-white protein
artykuł [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Konrad Terpiłowski , [AUT.] Salvador Perez-Huertas , [AUT.] Viktoria Sapiga , [AUT.] Galyna Polischuk , [AUT.] Bartosz Sołowiej, [AUT.] Maciej Nastaj, [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska, [AUT.] Stanisław Mleko. Foods 2023 T. 12 Nr 10 s. 2030, DOI: 10.3390/foods12102030
4. Impact of storage conditions of yogurt dry ingredients on the physicochemical properties of the final product
artykuł [AUT.] Konrad Terpiłowski , [AUT.] Ignace Lange , [AUT.] Krzysztof Kowalczyk, [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Viktoria Sapiga , [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska, [AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Salvador Perez-Huertas . Applied Sciences-Basel 2023 T. 13 Nr 24 s. 13201, DOI: 10.3390/app132413201

2020

5. Co-gelation of gluten and gelatin as a novel functional materialformation method
artykuł [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska, [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Konrad Terpiłowski , [AUT.] Siemowit Muszyński, [AUT.] Katsuyoshi Nishinari , [AUT.] Maciej Nastaj, [AUT.] Stanisław Mleko. JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2020 T. 57 Nr 1 s. 163-172, DOI: 10.1007/s13197-019-04042-8

2019

7. Obecność DON w diecie matek zaburza rozwój kości u potomstwa norek amerykańskich (Neovision vision)
artykuł [AUT. KOR.] Ewa Tomaszewska, [AUT.] Siemowit Muszyński, [AUT.] Piotr Dobrowolski , [AUT.] Natalia Kowal , [AUT.] Mykola Zhyla , [AUT.] Halyna Rudyk , [AUT.] Ihor Kotsyumbas , [AUT.] Marta Ejtel, [AUT.] Emil Szcześniak , [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska. Pasze Przemysłowe 2019 T. 28 Nr 1 s. 20-24
8. Żywienie kur niosek paszą zawierającą żyto hybrydowe nie wpływa na właściwości ich ścięgien
artykuł [AUT.] Siemowit Muszyński, [AUT. KOR.] Ewa Tomaszewska, [AUT.] Sylwester Świątkiewicz , [AUT.] Anna Arczewska-Włosek , [AUT.] Piotr Dobrowolski , [AUT.] Luis Valverde Piedra , [AUT.] Marcin Arciszewski, [AUT.] Sylwia Szymańczyk , [AUT.] Anna Zacharko-Siembida, [AUT.] Sylwester Kowalik, [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska, [AUT.] Natalia Kowal , [AUT.] Tomasz Schwarz . Pasze Przemysłowe 2019 T. 28 Nr 1 s. 29-33
9. Wpływ żyta hybrydowego w paszy niosek na wybrane cechy treści jaj
artykuł [AUT.] Siemowit Muszyński, [AUT. KOR.] Ewa Tomaszewska, [AUT.] Sylwester Świątkiewicz , [AUT.] Anna Arczewska-Włosek , [AUT.] Kornel Kasperek, [AUT.] Piotr Dobrowolski , [AUT.] Luis Valverde Piedra , [AUT.] Marcin Arciszewski, [AUT.] Sylwia Szymańczyk , [AUT.] Anna Zacharko-Siembida, [AUT.] Sylwester Kowalik, [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska, [AUT.] Tomasz Schwarz . Pasze Przemysłowe 2019 T. 28 Nr 1 s. 40-42
11. Surface properties of whey protein gels
artykuł [AUT.] Salvador Perez-Huertas , [AUT.] Konrad Terpiłowski , [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska, [AUT.] Małgorzata Kawecka-Radomska, [AUT.] Maciej Nastaj, [AUT.] Stanisław Mleko. JOURNAL OF THE CHEMICAL SOCIETY OF PAKISTAN 2019 T. 41 Nr 06 s. 956-965

2018

2017

2016

17. New controlled release material: aerated egg white gels induced by calcium ions
artykuł [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Akihiro Handa , [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska, [AUT.] Konrad Terpiłowski , [AUT.] Cezary Kwiatkowski, [AUT.] Stanisław Mleko. EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 2016 T. 242 Nr 8 s. 1235-1243, DOI: 10.1007/s00217-015-2627-3

2015

18. Ocena towaroznawcza piwa jasnego z produkcji własnej i browarów regionalnych
inne publikacje [AUT.] Kamil Toczek, [AUT.] Paweł Glibowski, [AUT.] Mateusz Madycz , [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska. W: XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015, Kraków 2015, s. 256, 978 - 83 - 935421 - 6 - 1
19. Ocena towaroznawcza piwa jasnego z produkcji własnej i browarów rergionalnych
rozdział z monografii [AUT.] Kamil Toczek, [AUT.] Paweł Glibowski, [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska, [AUT.] Mateusz Madycz . W: Bezpieczeństwo zdrowotne żywności: Aspekty mikrobiologiczne, chemiczne i ocena towaroznawcza, Kraków 2015 2015 s. 321-329, 978-83-935421-7-8

2014

22. Changes of secondary structure and surface tension of whey protein isolate dispersions upon pH and temperature
artykuł [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Elżbieta Kamysz , [AUT.] Emilia Sikorska , [AUT.] Czesław Puchalski , [AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Lech Ozimek , [AUT.] Grzegorz Kowaluk , [AUT.] Waldemar Gustaw, [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska. CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 2014 T. 32 Nr 1 s. 82-89
23. Whey protein aerated gels as a new product obtained using ambient temperature magnesium and iron(II) induced gelation
artykuł [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Waldemar Gustaw, [AUT.] Tomasz Piersiak , [AUT.] Konrad Terpiłowski , [AUT.] Bartosz Sołowiej, [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska, [AUT.] Stanisław Mleko. ACTA ALIMENTARIA 2014 T. 43 Nr 3 s. 465-472, DOI: 10.1556/AAlim.43.2014.3.14
24. Rheological properties of mixed gels: gelatin, konjac glucomannan and locust bean gum
artykuł [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Tom Brenner , [AUT.] Katsuyoshi Nishinari , [AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Dominik Szwajgier, [AUT.] Tomasz Czernecki, [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska. FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 2014 T. 20 Nr 3 s. 607-611, DOI: 10.3136/fstr.20.607

2012

30. Synthesis and antibacterial activity of novel fused 1,3-thiazoles and 1,3-thiazines incorporating a 2,4-dihydroxyphenyl residue
artykuł [AUT.] Joanna Matysiak, [AUT.] Renata Los , [AUT.] Anna Malm , [AUT.] Monika M. Karpińska , [AUT.] Urszula Głaszcz, [AUT.] Barbara Rajtar , [AUT.] Małgorzata Polz-Dacewicz , [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska, [AUT.] Andrzej Niewiadomy. ARCHIV DER PHARMAZIE 2012 T. 345 s. 302, DOI: 10.1002/ardp.201100251
Elementów na stronie: