5.
Chemiczne właściwości tłoczonego na zimno oleju z nasion lnu z dodatkiem suszonych owoców sumaka
inne publikacje
[AUT.] Emilia Osmólska, [AUT.] Agnieszka Sagan, [AUT.] Marta Krajewska, [AUT.] Beata Zdybel, [AUT.] Agnieszka Starek .
W: Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Marek Babicz, Witold Chabuz, Katarzyna Dzida, Adam Gawryluk, Urszula Szymanowska, Wojciech Płaska, Monika Stoma, Marta Wójcik, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2021 2021, s. 46-46, DOI: 10.24326/mon.2021.2
7.
Przydatność wybranych odmian owoców do produkcji soków NFC
inne publikacje
[AUT.] Emilia Osmólska, [AUT.] Agnieszka Starek , [AUT.] Agnieszka Sagan, [AUT.] Marta Krajewska, [AUT.] Beata Zdybel.
W: Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Marek Babicz, Witold Chabuz, Katarzyna Dzida, Adam Gawryluk, Urszula Szymanowska, Wojciech Płaska, Monika Stoma, Marta Wójcik, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2021 2021, s. 47-47, DOI: 0.24326/mon.2021.2
|