2022

2. Application of food mechanics and oral processing in modelling first bite of grilled meat
artykuł [AUT. KOR.] Ilija Djekic , [AUT.] Jovan Ilić , [AUT. KOR.] Bartosz Sołowiej, [AUT.] Rastko Djekic , [AUT.] Igor Tomasevic . JOURNAL OF FOOD QUALITY 2022 T. 2022 s. 9176628, DOI: 10.1155/2022/9176628

2018

2017

5. The effect of chia seeds (Salvia hispanica L.) addition on quality and nutritional value of wheat bread
artykuł [AUT.] Daria Romankiewicz , [AUT.] Waleed Hameed Hassoon , [AUT.] Grażyna Cacak-Pietrzak , [AUT.] Małgorzata Sobczyk , [AUT.] Magdalena Wirkowska-Wojdyła , [AUT.] Alicja Ceglińska , [AUT. KOR.] Dariusz Dziki. JOURNAL OF FOOD QUALITY 2017 T. 2017 s. 7352631, DOI: 10.1155/2017/7352631

2016

2013

2012

9. The effect of the Lactobacillus caseiLock 0900 probiotic strain on the quality of dry-fermented sausage during chilling storage
artykuł [AUT.] Karolina Wójciak, [AUT.] Zbigniew józef Dolatowski, [AUT.] Danuta Kołożyn-Krajewska , [AUT.] Monika Trząskowska . JOURNAL OF FOOD QUALITY 2012 T. 35 s. 353-365, DOI: 10.1111/j.1745-4557.2012.00458.x

2010

Elementów na stronie: