2020

1. Basic and functional nutrients in the muscles of fish: a review
artykuł [AUT. KOR.] Renata Pyz-Łukasik, [AUT.] Agnieszka Chałabis-Mazurek, [AUT.] Michał Gondek. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 2020 T. 23 Nr 1 s. 1941-1950, DOI: 10.1080/10942912.2020.1828457

2017

2. Oxidative and microbial stability of poultry meatballs added with coriander extracts and packed in cold modified atmosphere
artykuł [AUT. KOR.] Magdalena Gantner, [AUT.] Dominika Guzek , [AUT.] Agnieszka Najda, [AUT.] Marta Brodowska , [AUT.] Elżbieta Górska-Horczyczak , [AUT.] Iwona Wojtasik-Kalinowska , [AUT.] Jolanta Godziszewska . INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 2017 T. 20 Nr 11 s. 2527-2537, DOI: 10.1080/10942912.2016.1243125

2016

2015

5. Effect of pH on apparent viscosity of wholemeal oat flour water dispersions
artykuł [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Aldona Sobota. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 2015 T. 18 Nr 2 s. 303-315, DOI: 10.1080/10942912.2013.809538

2014

2013

2008

Elementów na stronie: