2021

2020

2019

2018

2016

6. Rheological and sensory properties of stirred yoghurt with inulin-type fructans
artykuł [AUT.] Paweł Glibowski, [AUT.] Paulina Rybak . INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY 2016 T. 69 Nr 1 s. 122-128, DOI: 10.1111/1471-0307.12231

2015

8. Physicochemical and sensory properties of kefir containing inulin and oligofructose
artykuł [AUT.] Paweł Glibowski, [AUT.] Ewelina Zielińska . INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY 2015 T. 68 Nr 4 s. 602-607, DOI: 10.1111/1471-0307.12234

2014

2011

2003

12. Rheological properties of reduced lactose whey dispersions
artykuł [AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Piotr Janas, [AUT.] T. Wang , [AUT.] J. A. Lucey . INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY 2003 T. 56 s. 157-161
Elementów na stronie: