1.
Poradnik tradycyjnego wędzenia produktów ekologicznych                    
                    monografia
[AUT.]  Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.]  Mirosław Budoran, [AUT.]  Małgorzata Dudek , [AUT.]  Paulina Kęska, [AUT.]  Justyna Libera, [AUT.]  Agata Nowaczyk, [AUT.]  Anna Okoń, [AUT.]  Elżbieta Solska, [AUT.]  Joanna Stadnik, [AUT.]  Karolina Wójciak, [AUT.]                                  
                                    Danuta Kołożyn-Krajewska
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Katarzyna Neffe 
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Monika Trząskowska
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Dorota Zielińska
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Henryk Skórnicki
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Tomasz Lesisz
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Andrzej Śliwa
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Paweł Krajmas
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Agnieszka Paczkowska
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Bartłomiej Ruda
.
                                
Lublin 2015
                      
             
                    2.
Ekologiczne metody przetwórstwa mięsa i wyrobu produktów mięsnych bez stosowania dodatków azotanów i azotynów z uwzględnieniem wydłużania trwałości przechowalniczej tych produktów                    
                    rozdział z monografii
[AUT.]  Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.]  Dariusz Stasiak, [AUT.]  Małgorzata Dudek , [AUT.]  Joanna Stadnik, [AUT.]  Karolina Wójciak, [AUT.]  Mirosław Budoran, [AUT.]  Agata Nowaczyk, [AUT.]  Anna Okoń, [AUT.]  Elżbieta Solska, [AUT.]                                  
                                    Danuta Kołożyn-Krajewska
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Barbara Sionek
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Joanna Trafiałek
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Monika Trząskowska
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Dorota Zielińska
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Katarzyna Neffe 
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Paweł Krajmas
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Agnieszka Paczkowska
.
                                
, Warszawa 2014 s. 396-406, 978-83-62178-80-3
                      
             
                    4.
Prowadzenie badań w przetwórstwie produktów roślinnych, zwierzęcych metodami ekologicznymi                    
                    rozdział z monografii
[AUT.]  Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.]  Mirosław Budoran, [AUT.]                                  
                                    Luiza Jachacz
,
                                
[AUT.]  Agata Nowaczyk, [AUT.]  Monika Skwarek , [AUT.]  Karolina Wójciak, [AUT.]                                  
                                    Danuta Kołożyn-Krajewska
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Małgorzata Jałosińska
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Danuta Jaworska
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Katarzyna Kajak-Siemaszko
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Monika Trząskowska
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Elżbieta Rosiak
,
                                
[AUT.]                                  
                                    Katarzyna Neffe 
.
                                
, Warszawa 2010 2010 s. 175-186, 978-83-92178-24
                      
             
            
            
            
            
            
            
            
         |