1.
Poradnik tradycyjnego wędzenia produktów ekologicznych
monografia
[AUT.] Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.] Mirosław Budoran, [AUT.] Małgorzata Dudek , [AUT.] Paulina Kęska, [AUT.] Justyna Libera, [AUT.] Agata Nowaczyk, [AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Elżbieta Solska, [AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.] Karolina Wójciak, [AUT.]
Danuta Kołożyn-Krajewska
,
[AUT.]
Katarzyna Neffe
,
[AUT.]
Monika Trząskowska
,
[AUT.]
Dorota Zielińska
,
[AUT.]
Henryk Skórnicki
,
[AUT.]
Tomasz Lesisz
,
[AUT.]
Andrzej Śliwa
,
[AUT.]
Paweł Krajmas
,
[AUT.]
Agnieszka Paczkowska
,
[AUT.]
Bartłomiej Ruda
.
Lublin 2015
2.
Ekologiczne metody przetwórstwa mięsa i wyrobu produktów mięsnych bez stosowania dodatków azotanów i azotynów z uwzględnieniem wydłużania trwałości przechowalniczej tych produktów
rozdział z monografii
[AUT.] Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.] Dariusz Stasiak, [AUT.] Małgorzata Dudek , [AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.] Karolina Wójciak, [AUT.] Mirosław Budoran, [AUT.] Agata Nowaczyk, [AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Elżbieta Solska, [AUT.]
Danuta Kołożyn-Krajewska
,
[AUT.]
Barbara Sionek
,
[AUT.]
Joanna Trafiałek
,
[AUT.]
Monika Trząskowska
,
[AUT.]
Dorota Zielińska
,
[AUT.]
Katarzyna Neffe
,
[AUT.]
Paweł Krajmas
,
[AUT.]
Agnieszka Paczkowska
.
, Warszawa 2014 s. 396-406, 978-83-62178-80-3
4.
Prowadzenie badań w przetwórstwie produktów roślinnych, zwierzęcych metodami ekologicznymi
rozdział z monografii
[AUT.] Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.] Mirosław Budoran, [AUT.]
Luiza Jachacz
,
[AUT.] Agata Nowaczyk, [AUT.] Monika Skwarek , [AUT.] Karolina Wójciak, [AUT.]
Danuta Kołożyn-Krajewska
,
[AUT.]
Małgorzata Jałosińska
,
[AUT.]
Danuta Jaworska
,
[AUT.]
Katarzyna Kajak-Siemaszko
,
[AUT.]
Monika Trząskowska
,
[AUT.]
Elżbieta Rosiak
,
[AUT.]
Katarzyna Neffe
.
, Warszawa 2010 2010 s. 175-186, 978-83-92178-24
|