2012

2. Reversibility of whey protein concentrate/locust bean gum gels
artykuł [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Mirosława Wesołowska-Janczarek, [AUT.] Piotr Grzegory , [AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Lech Ozimek . Milchwissenschaft 2012 T. 67 s. 311-314

2010

2009

2008

2007

2006

17. Effect of two-stage heating on Na+-induced gelation of whey protein isolate
artykuł [AUT.] Paweł Glibowski, [AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Adam Waśko, [AUT.] H.G. Kristinsson . Milchwissenschaft 2006 T. 61 s. 252-255

2004

2003

2001

21. Incorporation of polymerized whey proteins into processed cheese analogs.
artykuł [AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] E. A. Foegeding . Milchwissenschaft 2001 T. 56 s. 612-615

2000

22. Model whey protein polymer desert
artykuł [AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Waldemar Gustaw. Milchwissenschaft 2000 T. 55 s. 149-151
Elementów na stronie: