6.
Bakterie probiotyczne w surowo dojrzewających wędlinach
inne publikacje
[AUT.] Monika Skwarek , [AUT.] Paulina Kęska, [AUT.] Justyna Libera, [AUT.]
Katarzyna Neffe
,
[AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.]
Monika Trząskowska
,
[AUT.] Karolina Wójciak.
W: XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015, Kraków 2015 2015, s. 200, 978-83-935421-6-1
18.
Ekologiczne metody przetwórstwa mięsa i wyrobu produktów mięsnych bez stosowania dodatków azotanów i azotynów z uwzględnieniem wydłużania trwałości przechowalniczej tych produktów
rozdział z monografii
[AUT.] Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.]
Luiza Jachacz
,
[AUT.] Agata Nowaczyk, [AUT.] Monika Skwarek , [AUT.] Elżbieta Solska, [AUT.] Karolina Wójciak, [AUT.]
Elżbieta Krajewska-Kułak
,
[AUT.]
Aleksandra Szydłowska
,
[AUT.]
Dorota Zielińska
,
[AUT.]
Katarzyna Neffe
,
[AUT.]
Paweł Krajmas
.
, Warszawa 2012 s. 87-94, 978-83-62178-52-0
19.
Prowadzenie badań w przetwórstwie produktów roślinnych, zwierzęcych metodami ekologicznymi
rozdział z monografii
[AUT.] Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.]
Luiza Jachacz
,
[AUT.] Agata Nowaczyk, [AUT.] Elżbieta Solska, [AUT.] Monika Skwarek , [AUT.] Karolina Wójciak, [AUT.]
Danuta Kołożyn-Krajewska
,
[AUT.]
Aleksandra Szydłowska
,
[AUT.]
Katarzyna Neffe
,
[AUT.]
Danuta Rapczyńska
,
[AUT.]
Joanna Dziubińska
,
[AUT.]
Zbigniew Sokołowski
.
, Warszawa 2011 2011 s. 119-127, 978-83-62416-14-1
21.
Prowadzenie badań w przetwórstwie produktów roślinnych, zwierzęcych metodami ekologicznymi
rozdział z monografii
[AUT.] Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.] Mirosław Budoran, [AUT.]
Luiza Jachacz
,
[AUT.] Agata Nowaczyk, [AUT.] Monika Skwarek , [AUT.] Karolina Wójciak, [AUT.]
Danuta Kołożyn-Krajewska
,
[AUT.]
Małgorzata Jałosińska
,
[AUT.]
Danuta Jaworska
,
[AUT.]
Katarzyna Kajak-Siemaszko
,
[AUT.]
Monika Trząskowska
,
[AUT.]
Elżbieta Rosiak
,
[AUT.]
Katarzyna Neffe
.
, Warszawa 2010 2010 s. 175-186, 978-83-92178-24
|